Βασιλική Μιλλούση Λευτέρησ Πετρούνιασ - Basilikh Milloysh Leyterhs Petroynias Bolta Sth Glyfada Ligo Prin Apo Ton Erxomo Toy Mwroy Toys - Δείτε τι έγραψε η σύζυγος του άρχοντα των κρίκων. Το ευτυχισμένο ζευγάρι, λευτέρης πετρούνιας και βασιλική μιλλούση, ετοιμάζεται να βαφτίσει τις κόρες του, ενώ προγραμμάτισε τον θρησκευτικό γάμο μετά τους ολυμπιακούς αγώνες. Με μια συγκινητική της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η βασιλική μιλλούση αποθεώνει τον λευτέρη πετρούνια για την πρόκριση στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι. Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους! Από την ημέρα που η βασιλική μιλλούση γέννησε πολλές είναι ευχές και τα δώρα που δέχεται καθημερινά για την μικρή της.

Ο λευτέρης πετρούνιας και η βασιλική μιλλούση σε λίγους μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς και είναι τρισευτυχισμένοι. Η βασιλική μιλλούση, σύζυγος του λευτέρη πετρούνια, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook τον συνεχάρει για το χρυσό μετάλλιο και την πρόκριση του στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Με μια συγκινητική της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η βασιλική μιλλούση αποθεώνει τον λευτέρη πετρούνια για την πρόκριση στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. «κλαίω ακόμα, ανεβάζω αυτό γιατί ο κόσμος το είχε σίγουρο….λίγοι όμως γνώριζαν τι έπρεπε να καταφέρεις για να πάρεις αυτή την πολυπόθητη πρόκριση σήμερα και αυτοί οι λίγοι μαζί με όλο τον κόσμο κλαίνε ακόμα από χαρά και υπερηφάνεια! Από την ημέρα που η βασιλική μιλλούση γέννησε πολλές είναι ευχές και τα δώρα που δέχεται καθημερινά για την μικρή της.

Basilikh Milloysh Leyterhs Petroynias Bolta Sth Glyfada Me Th Mikrh Sofia Radio Net 101 9
Basilikh Milloysh Leyterhs Petroynias Bolta Sth Glyfada Me Th Mikrh Sofia Radio Net 101 9 from radio-net.gr
Γενέθλια για τη βασιλική μιλλούση | οι τρυφερές ευχές του λευτέρη πετρούνια και η ηλικία της. Η βασιλική μιλλούση διανύει τον πέμπτο μήνα εγκυμοσύνης. Η οικογενειακή φωτογραφία με τις δύο κόρες τους. Το βράδυ της παρασκευής το ζευγάρι ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως παντρεύτηκε και δημοσίευσε και τις πρώτες φωτογραφίες. Έτοιμοι για το επόμενο βήμα είναι η βασιλική μιλλούση και ο λευτέρης πετρούνιας, καθώς έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και ετοιμάζονται να υποδεχτούν το νέο της μέλος. Ο κορυφαίος αθλητής όλων των εποχών στους κρίκους, λευτέρης πετρούνιας, είναι εδώ και λίγους μήνες πατέρας, με τη σύντροφό του και επίσης πρωταθλήτρια της γυμναστικής, βασιλική μιλλούση, να φέρνει στη ζωή ένα κοριτσάκι. Η βασιλική μιλλούση ειναι ενθουσιασμένη και γεμάτη υπερηφάνεια όπως και όλη η ελλάδα για την πρόκριση του συζύγου της, λευτέρη πετρούνια, στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο και την κατάκτηση ενός ακόμα χρυσού μεταλλιού στο παγκόσμιο κύπελλο. Αυτή τη μεγάλη νίκη σχολίασε και η βασιλική μιλλούση με ένα συγκινητικό post στο instagram, γράφοντας:

Η βασιλική μιλλούση μίλησε και για τη στιγμή, που αποκάλυψε στον λευτέρη πετρούνια πως είναι έγκυος.

Ιδιαίτερα χαρούμενη για το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους στο παγκόσμιο κύπελλο της ντόχα και την πρόκριση για τους επερχόμενους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, είναι η σύζυγος του λευτέρη πετρούνια, βασιλική μιλλούση. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει για τη σχέση του με τη βασιλική μιλλούση. Επίσης κάτι ανάλογο έκανα και το καλοκαίρι του 2019 δημοσιεύοντας μία φωτογραφία όπου ο λευτέρης πετρούνιας φιλούσε την κοιλιά της βασιλικής μιλλούση ανακοινώνοντας έτσι τον ερχομό της σοφίας. Το ζευγάρι θα αποκτήσει κοριτσάκι και η βασιλική μιλλούση διανύει ήδη τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το αγαπημένο ζευγάρι πρόκειται να αποκτήσει παιδί, αφού η αθλήτρια είναι. Βασιλικη μιλλουση & λευτερησ πετρουνιασ | αυτό είναι το όνομα που θα πάρει η κόρη τους. Η βασιλική μιλλούση μίλησε και για τη στιγμή, που αποκάλυψε στον λευτέρη πετρούνια πως είναι έγκυος. Η βασιλική μιλλούση ειναι ενθουσιασμένη και γεμάτη υπερηφάνεια όπως και όλη η ελλάδα για την πρόκριση του συζύγου της, λευτέρη πετρούνια, στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο και την κατάκτηση ενός ακόμα χρυσού μεταλλιού στο παγκόσμιο κύπελλο. Σπορ · βασιλικη μιλλουση · λευτερησ πετρουνιασ · γονεισ. Το βράδυ της παρασκευής το ζευγάρι ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως παντρεύτηκε και δημοσίευσε και τις πρώτες φωτογραφίες. Βασιλική μιλλούση (τελικός δοκού ισορροπίας). Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους! Με μια νέα ανάρτησή της στο instagram, η βασιλική μιλλούση δείχνει στους φίλους της την φουσκωμένη κοιλίτσα της και σημειώνει ότι αγαπώ την κοιλίτσα μου και χωρίς τους κοιλιακούς μου.

Η ανάρτηση της βασιλικής μιλλούση. Το βράδυ της παρασκευής το ζευγάρι ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως παντρεύτηκε και δημοσίευσε και τις πρώτες φωτογραφίες. Vasilikimillousi's profile picture vasilikimillousi 1,131 posts 138k followers 1,111 following vasiliki millousi oly olympian ?sydney 2000?london 2012. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Το ευτυχισμένο ζευγάρι, λευτέρης πετρούνιας και βασιλική μιλλούση, ετοιμάζεται να βαφτίσει τις κόρες του, ενώ προγραμμάτισε τον θρησκευτικό γάμο μετά τους ολυμπιακούς αγώνες.

Basilikh Milloysh Leyterhs Petroynias Bolta Sth Glyfada Me Th Mikrh Sofia Radio Net 101 9
Basilikh Milloysh Leyterhs Petroynias Bolta Sth Glyfada Me Th Mikrh Sofia Radio Net 101 9 from radio-net.gr
Σπορ · βασιλικη μιλλουση · λευτερησ πετρουνιασ · γονεισ. Με μια συγκινητική της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η βασιλική μιλλούση αποθεώνει τον λευτέρη πετρούνια για την πρόκριση στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Τα φετινά χριστούγεννα θα είναι ιδιαίτερα για την βασιλική μιλλούση και τον λευτέρη πετρούνια. Η βασιλική μιλλούση διανύει τον πέμπτο μήνα εγκυμοσύνης. Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η βασιλική μιλλούση η οποία σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον λευτέρη πετρούνια. Με ένα συγκινητικό ποστάρισμα στην επίσημη σελίδα της στο facebook, η σπουδαία αθλήτρια και σύζυγος του λευτέρη πετρούνια, βασιλική μιλλο. Η βασιλική μιλλούση μπορεί να μην κατάφερε να ταξιδέψει μαζί του, αφού έπρεπε να μείνει με τα παιδιά τους, ωστόσο παρακολούθησε το πρόγραμμά του από την τηλεόραση με αγωνία και υπερηφάνια. Ιδιαίτερα χαρούμενη για το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους στο παγκόσμιο κύπελλο της ντόχα και την πρόκριση για τους επερχόμενους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, είναι η σύζυγος του λευτέρη πετρούνια, βασιλική μιλλούση.

29.11.2019 | 16:44 by αννα καντζηλιερη, @kantz_ann.

Το ζευγάρι θα αποκτήσει κοριτσάκι και η βασιλική μιλλούση διανύει ήδη τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η βασιλική μιλλούση η οποία σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον λευτέρη πετρούνια. Το βράδυ της παρασκευής το ζευγάρι ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως παντρεύτηκε και δημοσίευσε και τις πρώτες φωτογραφίες. Το ζευγάρι πριν από λίγο καιρό υποδέχθηκε στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι, ένα. Ο λευτέρης πετρούνιας βρέθηκε καλεσμένος στο «the 2night show» με τον γρηγόρη αρναούτογλου. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι. Βασιλικη μιλλουση & λευτερησ πετρουνιασ. Η βασιλική μιλλούση ειναι ενθουσιασμένη και γεμάτη υπερηφάνεια όπως και όλη η ελλάδα για την πρόκριση του συζύγου της, λευτέρη πετρούνια, στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο και την κατάκτηση ενός ακόμα χρυσού μεταλλιού στο παγκόσμιο κύπελλο. Αυτή τη μεγάλη νίκη σχολίασε και η βασιλική μιλλούση με ένα συγκινητικό post στο instagram, γράφοντας: Ο λευτέρης πετρούνιας και η βασιλική μιλλούση σε λίγους μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς και είναι τρισευτυχισμένοι. 29.11.2019 | 16:44 by αννα καντζηλιερη, @kantz_ann. Από την ημέρα που η βασιλική μιλλούση γέννησε πολλές είναι ευχές και τα δώρα που δέχεται καθημερινά για την μικρή της.

Βασιλικη μιλλουση & λευτερησ πετρουνιασ | αυτό είναι το όνομα που θα πάρει η κόρη τους. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Το τρυφερό post της μιλλούση: Με μια συγκινητική της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η βασιλική μιλλούση αποθεώνει τον λευτέρη πετρούνια για την πρόκριση στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Η βασιλική μιλλούση μοιράστηκ μέσω instagram τη συγκινηση και τον ενθουσιασμό της για την πρόκριση του συζύγου της, λευτέρη πετρούνια στους ολυμπιακούς αγώνες.

Basilikh Milloysh Leyterhs Petroynias H Fwto Ths Korhs Toys Mesa Apo To Maieythrio
Basilikh Milloysh Leyterhs Petroynias H Fwto Ths Korhs Toys Mesa Apo To Maieythrio from media.enikos.gr
Έτοιμοι για το επόμενο βήμα είναι η βασιλική μιλλούση και ο λευτέρης πετρούνιας, καθώς έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και ετοιμάζονται να υποδεχτούν το νέο της μέλος. Η βασιλική μιλλούση ειναι ενθουσιασμένη και γεμάτη υπερηφάνεια όπως και όλη η ελλάδα για την πρόκριση του συζύγου της, λευτέρη πετρούνια, στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο και την κατάκτηση ενός ακόμα χρυσού μεταλλιού στο παγκόσμιο κύπελλο. Γενέθλια για τη βασιλική μιλλούση | οι τρυφερές ευχές του λευτέρη πετρούνια και η ηλικία της. Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους! Η οικογενειακή φωτογραφία με τις δύο κόρες τους. Βασιλικη μιλλουση & λευτερησ πετρουνιασ. Το ζευγάρι θα αποκτήσει κοριτσάκι και η βασιλική μιλλούση διανύει ήδη τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Βασιλική μιλλούση (τελικός δοκού ισορροπίας).

Η βασιλική μιλλούση ειναι ενθουσιασμένη και γεμάτη υπερηφάνεια όπως και όλη η ελλάδα για την πρόκριση του συζύγου της, λευτέρη πετρούνια, στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο και την κατάκτηση ενός ακόμα χρυσού μεταλλιού στο παγκόσμιο κύπελλο.

Η ανάρτηση της βασιλικής μιλλούση. Με μια συγκινητική της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η βασιλική μιλλούση αποθεώνει τον λευτέρη πετρούνια για την πρόκριση στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Βασιλικη μιλλουση & λευτερησ πετρουνιασ | αυτό είναι το όνομα που θα πάρει η κόρη τους. Η οικογενειακή φωτογραφία με τις δύο κόρες τους. Ο λευτέρης πετρούνιας και η βασιλική μιλλούση σε λίγους μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς και είναι τρισευτυχισμένοι. Mothersblog team 05 ιουλ 2019 νεα. Η βασιλική μιλλούση ειναι ενθουσιασμένη και γεμάτη υπερηφάνεια όπως και όλη η ελλάδα για την πρόκριση του συζύγου της, λευτέρη πετρούνια, στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο και την κατάκτηση ενός ακόμα χρυσού μεταλλιού στο παγκόσμιο κύπελλο. Ο χρυσός ολυμπιονίκης και η παγκόσμια πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής μετρούν περίπου 5 χρόνια σχέσης. Ο κορυφαίος αθλητής όλων των εποχών στους κρίκους, λευτέρης πετρούνιας, είναι εδώ και λίγους μήνες πατέρας, με τη σύντροφό του και επίσης πρωταθλήτρια της γυμναστικής, βασιλική μιλλούση, να φέρνει στη ζωή ένα κοριτσάκι. Ο λευτέρης πετρούνιας και η βασιλική μιλλούση δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Το ζευγάρι θα αποκτήσει κοριτσάκι και η βασιλική μιλλούση διανύει ήδη τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι. Vasilikimillousi's profile picture vasilikimillousi 1,131 posts 138k followers 1,111 following vasiliki millousi oly olympian ?sydney 2000?london 2012.

Βασιλικη μιλλουση & λευτερησ πετρουνιασ βασιλική μιλλούση. Το ζευγάρι πριν από λίγο καιρό υποδέχθηκε στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι, ένα.